Provozní doba: Po-Pá 8 - 15 hod   Infolinka: 777 283 009   E-mail: info(a)esel.cz   Adresa: Kutnohorská 678, 281 63 Kostelec nad Č. lesy

děláme svět lepším

gasokol

Skutečný výrobce kolektorů


Zpětné volání
 
Rychlá objednávka ZBOŽÍ nebo SLUŽBY

Provozní doba: Po - Pá 8 - 15 hod
Infolinka: 777 283 009
E-mail: info(a)esel.cz
Adresa: Kutnohorská 678
281 63, Kostelec nad Č. lesy

208. Den otevřených dveří
se bude konat v Kostelci nad Černými lesy dne 13. 12. 2020 od 9 do 13 hod.

207. Den otevřených dveří
se bude konat v Týně nad Bečvou dne 8. 11. 2020 od 9 do 13 hod.

206. Den otevřených dveří
se bude konat v Kostelci nad Černými lesy dne 8. 11. 2020 od 9 do 13 hod.

205. Den otevřených dveří
se bude konat v Kostelci nad Černými lesy dne 11. 10. 2020 od 9 do 13 hod.

204. Den otevřených dveří
se bude konat v Týně nad Bečvou dne 13. 9. 2020 od 9 do 13 hod.

archiv aktualit »


Tiskový koutek


VÍTEJTE V TISKOVÉM KOUTKU FIRMY GASOKOL

Zde najdete naše aktuální sdělení tisku, tiskové fotografie, mediální archiv a archiv novinek a přehled tisku.
Zveme Vás. Obslužte se z naší informační sekce!
Těšíme se na Váš kontakt a rádi Vás podpoříme dalšími informacemi o naší společnosti.

 


06.01.2011

Přehled veletrhů GASOKOL pro rok 2011

Inovativní novinky a chytrá solární řešení jsou témata, se kterými bude firma GASOKOL 2011 zastoupena na nejdůležitějších mezinárodních veletrzích pro Obnovitelné zdroje a ekologickou techniku
 
Setkejte se s našimi experty na solární techniku a profitujte z atraktivních nabídek na následujících veletrzích.
 
Energiesparmesse Wels, Mezinárodní odborný veletrh úspor enerie a ekologické energie, výstaviště Wels od 2. do 6. března 2011
IHS Frankfurt
, hlavní veletrh techniky budov, energie, klimatizační techniky a obnovitelných energií, od 15. do 19. března 2011
Hungarotherm Ungarn
,  mezinárodní odborný veletrh topení, větrání, klimatizačních zařízení a sanitární techniky, Hungexpo Budapešť od 5. do 9. dubna
Solarexpo Verona, Mezinárodní veletrh obnovitelných energií, Exhibition Center Verona od 4. do 6. května 2011
Intersolar Europa, celosvětově největší veletrh solárního průmyslu, Neue Messe Mnichov od 8. do 10. června 2011
 
Navštivte nás na našem veletržním stánku a poznejte naše promyšlené solární systémy.

 


 16.11.2010

Nová nosná deska pro montáž na plochou střechu.

GASOKOL také letos investoval vývojové práce do optimalizace svých celistvých systémů. Speciálně v oblasti montáže na ploché střechy jsou vynalézaví technici firmy GASOKOL připraveni nabídnout nový systém ukotvení.
 
Jestliže není možný nebo není žádán prostup střechou při ustavování kolektorů nebo betonové bloky svou hmotností střechu příliš zatíží, nabízí nyní GASOKOL lehkou nosnou desku z recyklované tvrdé umělé hmoty.
 
Na tuto desku lze stabilně a bezpečně ukotvit kolektorová pole. Nosná základna se přitom zatíží střešním štěrkem nebo vegetačním substrátem pro zatravnění střechy. Zatížení je rozloženo rovnoměrně a plošně.

 


 Nový výpočtový program pro montáž na střechu.

GASOKOL nyní prezentuje vlastní program pro výpočet hmotnosti potřebného ukotvení kolektorů na plochou střechu, jestliže při montáži podstavců není možný nebo žádaný prostup střechou.
 
Program byl vyvinut po dvouleté intenzivní spolupráci s experty na statiku a zahrnuje veškeré faktory jako sílu větru a zatížení sněhem, polohu budovy, topografii, hmotnost kolektorů aj.
 
„Tak lze hmotnost betonových bloků pro ukotvení při nejvyšší stabilitě udržet co možná nejnižší“, vysvětluje Franz Huber z firmy GASOKOL.

 


 12.07.2010

GASOKOL buduje pobočku v Maďarsku.

GASOKOL pokračuje v rozšiřování. V červnu 2010 GASOKOL založil novou dceřinou společnost, Hungary GASOKOL Kft.. To je další milník v procesu internationalizace a první krok pro vstup do Pannonijského regionu.

Maďarsko nabízí velmi výhodné přírodní podmínky pro využití solární energie, okolo 1900 až 2000 hodin slunečního svitu za rok. Stoupající ceny energií v Maďarsku způsobují posun ve směru k obnovitelným energiím. Tento vývoj je podporován státním energetickým plánem.

 "Vidíme dobrou příležitost uspět s naším know-how a sofistikovanými úspornými systémy na maďarském trhu. Především v oblasti solárního vytápění, tržní potenciál je obrovský,“ říká Erwin Gattringer. Maďarsko je také první krok v rozšíření na trhy zemí východní evropy.

V technickém managementu maďarské dceřinné společnosti je i paní Enikö Sudár. S touto průmyslovou expertkou firma vyjednala dlouhotrvající spolupráci v dané oblasti. Reklamní oddělení bude obstarávat pan Edgar Rainer. Místní zaměstnanci jsou připraveni reagovat na požadavky trhu pomocí GASOKOL programu „akademie slunečního svitu”.

 


 07.04.2010

Nový modul pro přípravu čerstvé vody.

GASOKOL nabízí mnohem více než jen solární panely. Kromě výroby kolektorů vysoké kvality se GASOKOL stal také jejich dodavatelem se silnou profesionalitou. Důležitým krokem bylo vyvinutí moderního modulu pro přípravu čerstvé vody, který nyní prezentujeme na trhu.
Modul na přípravu čerstvé vody freshoMat pracuje na protiproudém principu. Vysoce účinný deskový tepelný výměník z nerezové oceli připravuje pomocí tepla z akumulační nádrže dostatek horké vody pro aktuální spotřebu. To znamená lepší přizpůsobení se požadavkům a prevenci před bakterií legionela.

Znovunavržená řada akumulačních nádrží
GASOKOL znovunavrhl své akumulační nádrže, aby poskytl perfektně sehrané řešení několika systémů. Díky tomu mohou být komponenty jako ohřívač vody freshoMat, solární stanice Mostar a vytápěcí skupina mixStar nainstalovány přímo na akumulační nádrže. Byly provedeny změny jako rozvrstvení akumulační nádrže accuHeat, rozvrstvení akumulační nádrže accuStrat a rozvrstvení hygienického zásobníku hyGenio. Nádrže jsou nabízeny v různých velikostech a designech.

 


11.11.2009

Akademie slunečního svitu

GASOKOL nabízí svým partnerům a zákazníkům výuku a trénovací program, aby mohli prezentovat výrobky a technologii firmy GASOKOL zákazníkům a také ji zavádět.

Experti firmy GASOKOL vyvinuli školicí program, sahající od základních vlastností solárních technologií po aplikaci na míru vyráběných solárních systémů. Výhody použití solárních systémů a předmět „solárního chlazení“ budou probírány stejně jako zmínky o realizovaných projektech.
 
Navíc, účastníci kurzu budou vycvičeni v montáži, uvádění do provozu, obsluze a údržbě stejně jako v prezentování našich prodejních materiálů a tipů k jejich používání.

Kurz trvá dva dny a na konci účastníci získají certifikát.

Vyžádejte si složku s obsahem kurzu v kanceláři v GASOKOLU!

 


25.03.2009

Tradiční hodnoty v novém obalu

Po více než dvě desetiletí se firma GASOKOL úspěšně soustředila na vývoj a výrobu solárních tepelných kolektorů a solárních systémů.

Firma, která byla kdysi založena rodinou Gattríngerů, se vyvinula z malého rodinného závodu v jednu z vedoucích rakouských firem v oblasti obnovitelnch energií. Značka GASOKOL se stala mezinárodně známá.

Aby firma zůstala na vrcholu změn a aby udávala směr, změnila svůj reklamní přístup. Od loga po různou propagační literaturu. 

Navzdory zvyšující se internationalizaci a znatelnému růstu firmy zůstavají tradiční hodnoty a schopnosti v centru našich akcí. V budoucnu GASOKOL představí SOLÁRNÍ TOVÁRNU – jako symbol kombinace inovace, řemesla a současných technologií. Vysoké požadavky na kvalitu a design výrobků firmy GASOKOL a zaměření na podstatné věci se zrcadlí v nové reklamní kampani.

 


 

   Čtěte dále:  Ke stažení

 

 


copyright © esel – 2008